(EFE).-La Guàrdia Civil de València investiga a un home per donar mort a ganivetades a un gos de caça i per les lesions de gravetat causades a altres cinc, propietat d’un veí de la localitat de Benaguasil.

Els fets van tindre lloc a la fi del passat mes de juny, quan, aprofitant l’absència dels propietaris en l’habitatge, una persona va accedir a l’interior d’un dels annexos d’aquesta, on es trobaven 12 gossos de caça, acoltellant a 6 d’ells.

A conseqüència d’aquesta agressió, un dels animals va morir i altres 6 han hagut de ser intervinguts quirúrgicament davant la gravetat de les lesions patides.

El Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil investiga per un delicte de maltractament animal a un home de 32 anys i de nacionalitat espanyola.

Els fets han sigut posats en coneixement de la Fiscalia Provincial de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia