Una veïna de Bétera ens ha enviat la següent nota amb les següents imatges:

“Escric aquesta carta per a qui s’apiade de mi. Soc una simple veïna, d’una simple urbanització que pertany a Bétera. És una xicoteta urbanització que només té asfaltada el carrer principal, no té cap botiga, ni supermercat, ni farmàcia ni res. Per no tindre, no passa cap autobús públic per la zona.

Això sí, té una parcel·la social, per dir alguna cosa, ja que és una parcel·la que confina amb altres xalets i està a l’aire lliure, sense cap mena d’aïllament acústic, ni té cap mesura de seguretat.

Escric aquesta carta perquè porte molts anys patint el mes de juliol les festes nocturnes d’alguns veïns d’aquesta urbanització i crec que també d’una altra urbanització que s’ha adherit a aquesta xicoteta parcel·la.

M’agradaria pensar que aquest municipi es preocupa pel benestar social de tots els seus habitants i que busca solucions per a tots ja siga de manera individual o col·lectiva.

No m’opose a cap festa, només sol·licite un canvi d’emplaçament perquè aquests festers puguen realitzar les seues festes en un altre lloc més saludable per a tots”.

*Aquesta nota està transcrita tal qual ha sigut enviada per part d’una veïna de Bétera. En aquest sentit, no ens fem responsables de les paraules abocades en ell i de les imatges enviades, ja que formen part d’una nota d’opinió. No obstant això, estem oberts  a rèpliques o aclariments per part d’aquelles persones que se senten implicades d’alguna manera o un altre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia