Veïns i veïnes del Boulevard de Bétera han presentat, per registre d’entrada, signatures davant l’Ajuntament de Bétera sol·licitant la denegació de qualsevol permís per a la celebració de “Bous al Carrer” en el barri.

De fet els mateixos veïns en l’escrit en el qual se sol·licita la signatura, copien textualment l’escrit dels veïns dels carrers (Gran Via del Nord, Morvedre, Serra Calderona i Carraixet), que ja van recollir signatures, per a en primer lloc adherir-se a les reivindicacions i en segon lloc per a sol·licitar expressament es deneguen els permisos en el barri del Boulevard (Escultor Ramón Inglés i prolongació de l’albereda fins a la carrer barrranquet, Avinguda Vicent Cremades, Alfàbegues i Puríssima

Els motius són exactament els mateixos: problemes de sorolls, salubritat i mobilitat que afecten directament i de manera greu a tot el veïnat.

Malgrat trobar-se molts veïns de vacances i en les seues segones residències, s’han recollit un nombre significatiu de signatures. No obstant això el procés de recollida continuarà obert.

La veritat és que quasi el 100% dels veïns han signat sense problemes la sol·licitud, respectant la celebració d’aquests actes, però no en el nucli urbà pels motius exposats.

Els veïns desitgen que els responsables de l’Ajuntament recullen aquesta sol·licitud amb la sensibilitat necessària i tinguen en compte la sol·licitud d’aquest nombrós grup de veïns i veïnes.

*Aquesta nota està transcrita tal qual ha sigut enviada per part d’aquest grup de veïns de Bétera. En aquest sentit, no ens fem responsables de les paraules abocades en ell. No obstant això, estem oberts  a rèpliques o aclariments per part d’aquelles persones que se senten implicades d’alguna manera o un altre.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia