Des d’Esquerra Unida de Bétera, denunciem que la falta de neteja i manteniment en què es troba el tram del Camí de la Provisió amb l’encreuament del Carrer Univers, a causa del nivell d’herbes i males herbes (tal com es pot observar a la foto presa aquest mateix matí) que hi ha en l’esmentat encreuament, pot provocar algun accident. Perquè, existeix una visibilitat molt reduïda, per no dir nul·la.

Per aquest motiu, sol·licitem a l’equip de govern que, de manera URGENT, procedisquen a condicionar la zona a fi d’evitar que es puguen produir possibles accidents.

Esquerra Unida de Bétera, en Bétera, a 29 de juliol de 2022
*Aquesta nota està transcrita tal qual ha sigut enviada per part d’aquest grup polític. En aquest sentit, no ens fem responsables de les paraules i imatge abocades en ell. No obstant això, estem oberts a rèpliques o aclariments per part d’aquelles persones que se senten implicades d’alguna manera o un altre.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia