(EFE).- La Guàrdia Civil ha detingut a dos menors d’edat i a una dona per robar-li a un repartidor d’una empresa de paqueteria i vendre els objectes sostrets per xarxes socials.

La detenció s’ha dut a terme en la localitat valenciana de Serra i en el marc de l’operació “Marawa”, que va començar a mitjan juny quan el repartidor va denunciar aquest fet a les autoritats, segons fonts de la Guàrdia Civil.

Els joves, de 15 i 17 anys i nacionalitat espanyola, van assaltar al repartidor quan es disposava a tornar a la furgoneta amb uns paquets que no va poder entregar. La víctima va patir ferides greus en una cama a conseqüència del forcejament.

Després de realitzar les labors d’investigació pertinents, els agents es van adonar que els menors d’edat van cometre el robatori coordinats per la persona que sol·licitava el lliurament d’aqueixos paquets, una dona de 56 anys i també de nacionalitat espanyola.

Realitzat un registre en el domicili de la dona, es van trobar els objectes sostrets i es va comprovar que aqueixa mateixa dona s’encarregava de la venda dels productes a través de les seues xarxes socials. El valor total dels béns robats ascendeix a uns 700 euros.

Per tot l’anterior, a mitjan juliol van ser detinguts els 3 autors pels delictes de robatori amb violència i estafa.

Les diligències van ser entregades en Fiscalia de menors (en el cas dels autors menors d’edat) i en Jutjat de primera Instància i Instrucció número 5 de Llíria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia