La Penya Valencianista de Bétera ha complit enguany 25 anys i, per a celebrar-ho, ha organitzat un bon nom d’actes i activitats. Els citats actes van realitzar-se el passat dissabte, 30 de juliol, donant inici sobre les 17.30 hores amb jocs i inflables per a els/as xiquets/as a l’Albereda de Bétera.

Sobre les 19.00 hores, la mascota del València C.F. va arribar també al mateix lloc perquè els aficionats es realitzaren fotografies amb ella. De fet, el nostre equip també va fer-se una fotografia al seu costat.
A les 20.00 hores es rebia en la seu de la Penya als convidats especials, amb la presència d’ex jugadors del València, com Robert Fernández, Miguel Ángel Bossio, Botubot o Fernando Giner.

Després de la recepció, els assistents es van desplaçar cap a l’Albereda de Bétera, acompanyats de la xaranga “Xe quin so”, per a tindre l’oportunitat de gaudir de la “Mascletà manual” oferida per la penya coetera “Vol Lliure”, amb motiu de la recuperació de la celebració dels “Sants de la Pedra”.

Les diferents autoritats de la corporació municipal de l’Ajuntament de Bétera no van voler perdre’s tampoc aquesta celebració i van acompanyar a la penya durant la jornada. El rector de l’església La Puríssima, Don Vicent, també va animar a la penya, després de finalitzar la “Mascletà Manual”.

Els associats van continuar amb els actes del 25 aniversari en el Salón Azhor, i, sobre les 00.30 hores es va tornar al recinte de l’Albereda per a gaudir d’una magnífica orquestra amb tots els veïns i veïnes del municipi. A aquesta cita tampoc va faltar el periodista esportiu Paco Lloret, qui també va fer de mantenidor de l’acte realitzat al sopar.
A més de la xaranga “Xe quin So” que va estar amenitzant tots els actes, també van estar presents les Obreres i Majorals de 2022, com a màxims representants de les Festes del nostre municipi.

A continuació, adjuntem unes imatges de la jornada. Seguidament a aquestes fotos, adjuntem també un vídeo.

  • Imatges de la celebració del 25 aniversari:
  • Vídeo dels actes del 25 aniversari:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia