El “llibret de les Festes de Bétera 2022” ja està a la venda. Les Obreres i els Majorals s’encarreguen aquests dies de vendre els  exemplars que s’han publicat perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen llegir sobre les tradicions i la cultura de la nostra localitat, conéixer el programa de festes i a més col·laborar amb la festa gràcies als 10 euros que costa adquirir-lo.

Del “llibret” de 2022 s’han encarregat diversos majorals, entre ells José Ferrer i Carrasco i Joan Picher i Bes, els qui han treballat durant tot l’any per a recopilar la documentació necessària per a escriure els articles i aconseguir tota la informació necessària per a oferir un gran exemplar, després de dos anys sense festes tal com les coneixem.

Com cada any a través del “llibret” podem conéixer millor a les Obreres i Majorals d’enguany.

El Programa de les Festes 2022 també ocupa un gran nombre de pàgines. En elles els veïns i veïnes de Bétera podran descobrir els dies i horaris de cada acte, espectacle, concert, danses i activitats preparades pels festers d’enguany per a veïns i visitants.

Qui vulga comprar-lo pot fer-ho posant-se en contacte a través de les Xarxes Socials del grup d’Obreres i Majorals o contactant directament amb un d’ells. A més, els punts de venda són els següents:

-Papereria Verdevío.
-Papereria El Romeral.
-Pintures la Bàscula.
-Barracó dels Majorals 2023

Aquest llibre està format per més de 150 pàgines, amb articles que tracten el passat del nostre poble, indumentària, records, pólvora i molta història, entre altres. A més, també hi ha un article en el qual es parla de la importància del comerç local, des de diferents aspectes, en les festes locals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia