Com cada primer dilluns de mes, hui 01 d’agost, aquest dilluns va tindre lloc a Bétera el Ple Ordinari de l’Ajuntament del municipi. Aquesta sessió va durar unes 4 hores i mitja, amb una gran participació dels veïns i veïnes que van assistir a la sessió com a públic assistent.

En l’àrea de règim jurídic es va dur a terme l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, número 08/2022 de 4 de Juliol de 2022.
En la mateixa àrea es va adonar de la correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general. (ENTRADA 9705 a 11187 del 28 de Juny al 21 de Juliol) (EIXIDA 5157 a 5804 de 28 de Juny a 21 de Juliol).

En aquest punt, el regidor de Compromís, Joano Baudés, pregunte un parell de qüestions. Després d’això, també es va adonar del control i fiscalització de les resolucions de l’Alcaldia dictades des de l’última sessió plenària ordinària (de la núm. 1244 a la núm. 1535, dictades de l’1 al 30 de Juny de 2022), així com de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l’última sessió plenària ordinària (núm. 26, 27 i 28, celebrades el 28 de Juny i 5 i 12 de Juliol respectivament). En aquest punt 4, el regidor de Compromís, Joano Baudés, va preguntar sobre la revisió d’usos comercials tractats en la Junta de Govern Local núm. 27.

En matèria d’intervenció es va aprovar l’expedient sobre reconeixement extrajudicial de crèdits núm. INT 20220068 FPL 014/2022 REC OBJECCIÓ. El punt va ser aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern (PP, Mas Camarena-Torre en Conill i Ciutadans) i les abstencions de Compromís. PSPV-PSOE, Vox i la regidor no adscrita.

D’altra banda, també es va aprovar l’expedient sobre reconeixement extrajudicial de crèdits núm. INT 20220069 FPL 015/2022 REC OMI 020 amb els vots a favor de l’equip de govern (PP, Mas Camarena-Torre en Conill i Ciutadans) i les abstencions de Compromís. PSPV-PSOE, Vox i la regidor no adscrita.

En matèria de personal, es va adonar de l’Informe d’Alcaldia en compliment de l’article 104 bis LRBRL. Segon Trimestre 2022.

D’altra banda, es va aprovar l’expedient sobre declaració de compatibilitat lloc de treball de Donya Aurora Mª Martínez Corral, curs acadèmic 2022-2023.
En l’àrea d’educació es va aprovar per unanimitat l’expedient sobre la renovació del Consell Escolar Municipal (2022-2026).

En urbanisme es va aprovar l’expedient sobre tramitació del Programa d’Actuació Integrada de l’O.E. “Lloma del Mas Redelimitada Restant” en l’àmbit de la Unitat d’Execució en sòl urbà “Lloma del Mas” del Pla General de Bétera. Resolució al·legacions i Resolució de la condició d’agent urbanitzador amb els vots a favor de l’equip de govern (PP, Mas Camarena-Torre en Conill i Ciutadans)  Compromís, Vox i la regidor no adscrita i les abstencions de PSPV-PSOE.

En aquest punt, va intervindre el regidor de Compromís, Joano Baudés, la portaveu del PSPV-PSOE, Mª José Ballesteros, i el portaveu de Vox, Fidel Valcarce.

Seguidament, va ser el torn de precs i preguntes dels diferents regidors de la corporació municipal. En aquest punt van intervindre els diferents edils de Compromís, la Portaveu del PSPV-PSOE Mª José Ballesteros, el també regidor socialista José Miguel Granell i el portaveu de Vox Fidel Valcarce.

Després de les diferents qüestions, va arribar el torn veïnal. Un gran nom de veïns assistents al ple com a públic va voler intervindre amb diferents assumptes. D’una banda, diferents veïns de la Urbanització Montesano van voler exposar la situació actual de la seua zona. Diferents veïns de la Lloma del Mas també van parlar de la seua urbanització. Els Bous al carrer, el fem i alguns assumptes relacionats amb la Urbanització Los Pinares, van ser altres temes tractats pels veïns.

Encara que la part de l’ordre del dia i els precs i preguntes dels regidors va ser bastant àgil, la part més intensa va arribar amb el torn de la ciutadania. Tots aquests assumptes els anirem tractant de forma desglossada al llarg d’aquestes setmanes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia