(EFE).- Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Bétera a un home i a una dona amb una ordre internacional d’extradició de Luxemburg pels delictes d’estafa, blanqueig de capitals, ocultació de béns robats, frau, falsificació de document públic i participació en organització delictiva.

A mitjan mes de juliol els agents de la Guàrdia Civil van ser alertats de l’existència d’una ordre internacional d’extradició sobre dues persones que residien a Bétera, un home camerunés de 38 anys d’edat i una dona francesa de 41 anys.

Després de comprovar la vigència de l’ordre, es va localitzar i va detindre a un home i l’endemà a la dona que va ser interceptada quan conduïa un vehicle d’alta gamma que, a instàncies de les autoritats luxemburgueses, va ser confiscat, informa la Guàrdia Civil.

Dels fets és coneixedor, a l’efecte d’extradició als Tribunals de Justícia de Luxemburg, el Jutjat Central d’Instrucció número 2 de l’Audiència Nacional (Madrid), on van ser entregats els dos detinguts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia