La penya coetera Vol Lliure ha llançat la segona edició del concurs de foto/selfie de muntatge de gàbies i protecció de façanes.

Segons explica la mateixa associació, “la nostra idea és que els veïns i veïnes de Bétera, que per a nosaltres són els vertaders guardians del foc, es fotografien mentre munten la seua gàbia, posen el tauló de fusta, tapen les finestres amb un tros de cartó, posen teles conilleres o qualsevol altre material destinat a protegir la façana”.

Les fotos, que han de ser del muntatge d’enguany (no val d’anys anteriors), es recolliran del 05 al 15 d’agost (tots dos inclusivament). Les imatges s’han d’enviar per WhatsApp al telèfon 617085082, indicant el nom del muntador i el carrer on està la gàbia o façana protegida.

A partir del 05 d’agost quedarà obert el concurs. Vol Lliure ho anunciarà a través de les seues Xarxes Socials i començarà a pujar les primeres fotografies per ordre d’arribada, tant al Facebook com en Instagram. Assignaran a cadascuna de les fotos un número.
El dia 16 d’agost realitzaran un sorteig al barracó dels Majorals de 2023 amb tots els números de les fotografies rebudes.

El premi per al guanyador serà un “val” de 50 euros per gastar-lo en el Barracó dels Majorals de 2023.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia