Ramón Asensi, mestre Alfabeguer, ha informat que dos de les 16 Alfàbegues plantades en L’Hort de les Alfàbegues han superat el registre d’altura de l’any 2012: “El 14 d’agost verificarem la nova marca i, així, es coneixerà el mesurament oficial”, ha destacat, Asensi, responsable que les Alfàbegues lluïsquen majestuoses cada 15 d’agost.

Des d’el mes de març passat, Ramón Asensi, al costat del seu equip, treballa sense descans perquè, en uns mesos, Les Alfàbegues impregnen els nostres carrers de la seua aroma i esplendor i dur a terme l’ofrena de les Alfàbegues, més grans del Món, cultivades durant mesos en el seu propi hort.

Enguany a més de les condicions meteorològiques, ha sigut fonamental la inversió feta en l’hort, amb la instal·lació d’un programador donat per un veí del municipi, per a controlar remotament el cultiu dels Alfàbegues de manera que, s’han optimitzat al màxim els recursos i les noves tecnologies.

Tot això supervisat per Ramón Asensi que, enguany, ha pogut combinar el secret més ben guardat, amb un treball constant, les seues cures diàries i les noves inversions; perquè aquest emblema del nostre municipi supere any rere any la seua altura i lluïsquen grandioses.

Per part seua, l’alcaldessa del municipi, Elia Verdevío ha volgut destacar la gran faena i esforç de Ramón Asensi, “aquestes noves marques són fruit del treball i dedicació constant d’Asensi i tot el seu equip, ja que treballen molt dur en les cures de nostres *Alfàbegues perquè aconseguisquen tanta altura”.

El regidor de Festes, Manuel Pérez indica “estem en el millor moment per a sobrepassar aquesta marca i aconseguir un nou rècord 10 anys després”. Molt prompte tots els veïns i veïnes de Bétera coneixeran la mesura oficial i veuran eixir, imponents, de L’*Hort, a nostres Alfàbegues, símbol dels beterenses a les quals tributem autèntica devoció.

La programació de festes es pot consultar en el següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia