L ‘Ajuntament de Bétera ha comunicat oficialment, en relació amb l ‘acte pirotècnic denominat “Coetà del Gos Infantil” que podran participar els xiquets/es majors de 10 anys, que tinguen el CRE i que previament hagen sigut inscrits pels seus dos pares o representants legals al Barraconet dels Majorals 2022, el dia 10 d’agost en horari de 19.00 a 21.00 hores. Per  inscriure’s correctament, hauran de portar DNI i la seua fotocòpia tant del pare, com de la mare, com del menor, carnet CRE i la seua fotocòpia i firmar els dos pares o tutor l’autorització per a menors.

Cal recordar que la citada “Coetà del Gos Infantil” tindrà lloc a la Plaça Lluis Reig, a les 19.00 horas del dia 17 d’agost de 2022.

Així mateix podran participar al concurs de paelles que tindrà lloc a l’Albereda el dia 13 d’agost a les 20.00 hores, aquells grups de persones que s’inscriguen al Barraconet dels Majorals 2022, el dia 9 d’agost a les 11.00 hores. Podrà inscriure a cada grup una persona major de 18 anys.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia