Bétera ja ha començat a repartir, com cada any, la seua icona més emblemàtica per a fer honor a les seues Festes de les Alfàbegues. Enguany es tornaran a viure de manera presencial i des del Consistori no han volgut que les nostres Festes passen per alt.

Les alfàbegues són el símbol d’identitat de totes les veïnes i veïns de Bétera, per la qual cosa enguany també s’han repartit.

Així, com és ja tradició, l’Ajuntament de Bétera va lliurar el passat dimarts, 02 d’agost, una de les seues emblemàtiques alfàbegues monumentals a la ciutat de València, símbol de la fraternitat entre tradicions de les poblacions valencianes. L’alfàbega lluïx al Saló de Cristall de la casa consistorial, un dels atractius que se suma per als visitants que, a més, poden gaudir del seu perfum.

L’alcalde en funcions de València, Carlos Galiana, ha agraït el gest a l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i ha expressat que l’alfàbega monumental amb què “ens obsequia cada any Bétera per celebrar les seues festes d’agost i donar a conéixer esta meravellosa planta, permet als valencians i visitants de la casa consistorial conéixer una de les tradicions amb més arrels del nostre territori”.

D’altra banda, la Mancomunitat Camp de Túria també compta amb una d’aquestes alfàbegues i, des de la citada institució s’ha declarat el següent  través de les seues Xarxes Socials oficials: “Gràcies a l’Ajuntament de Bétera per regalar-nos aquesta meravellosa alfàbega. Les festes de les Alfàbegues constituixen el periode anual de màxima expressió de la tradició i la cultura festiva de Bétera”.

D’aquesta manera, les Alfàbegues s’han repartit entre altres pels edificis municipals, els principals llocs turístics de València, institucions de la Comunitat Valenciana així com poblacions veïnes perquè puguen gaudir també de l’aroma que els Alfàbegues desprenen. Entre altres poblacions, este és el cas de Serra. “El nostre agraïment a l’Ajuntament de Bétera i a la seua alcaldessa Elia Verdevío per regalar al poble de Serra l’alfàbrega que llueix a la nostra Casa Consistorial. L’aroma i el color de les festes d’agost de Bétera més prop de totes i tots”, han publicat a les Xarxes Socials oficials de l’Ajuntament de Serra.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia