Fa unes setmanes vam posar al nostre abast els nous estudis del grup editorial al qual pertany Betera.com (Turia Media) per a començar un nou programa, el qual forma part del nostre nou projecte. Fa unes setmanes vam publicar la gravació d’informatius setmanals per a publicar-los al nostre Canal YouTube. Vam fer una primera edició pilot, on vam presentar aquest nou projecte, el qual anirà cada setmana acompanyat d’entrevistes i enquestes a la ciutadania del municipi.

Així, en relació a eixes entrevistes mencionades, vam començar a compartir diferents tertúlies amb diferents veïns i veïnes relacionades amb el Món de les Festes de la localitat. En aquest sentit, vam gravar diferents edicions pilot que van servir d’estrena del nostre espai de tertúlies realitzades també a l’estudi amb el nom de “Com a casa. Bétera en societat“.

Posteriorment, vam continuar amb les nostres tertúlies i el tema va ser la dona, encara que tampoc vam deixar de costat les Festes. Doncs, vam entrevistar a Rita Teixidó, Presidenta de l’Associació Pro Casa de la Dona. Aquesta associació va crear fa uns anys un acte homenatge a dones de Bétera que, des de 2018, es celebra el 14 d’agost i compta amb el suport de les Obreres i Majorals i el consistori de la localitat.

Fa un parell de setmanes vam quedar amb Ramón Asensi i Ramón als nostres estudis i vam estar de tertúlia amb ell. Aquesta tertúlia va donar per a molt i, com que, tenim molt de treball i anem a molts projectes a la vegada en marxa hem esperat un poc més per a publicar aquesta tertúlia, la qual volíem editar-la de manera detinguda i la vam realitzar en dues parts.

La setmana passada va ser el torn de la xaranga “Xe quin so“. Ells s’estrenen com a xaranga de Festes, acompanyant oficialment a les Obreres i Majorals de 2022. Aquesta formació és la 1ª xaranga de Festes que compta amb dones. Així, Laura González i Martínez i Salva Aparísi i García, membres de “Xe quin so”, ens van contar detalls dels seus orígens i de la seua trajectòria.

Aquesta setmana, ha sigut moment per a estar amb el regidor municipal de Festes i Hisenda, Manuel Pérez i Salavert. Amb ell hem parlat de les Festes d’Agost d’enguany i d’altres assumptes del seu treball com regidor d0Hisenda.

Ací teniu, tots els detalls.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia