Les de l’equip cadet van quedar primeres d’Espanya i les infantils i júnior, terceres

Durant l’última setmana de juliol, les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absoluta del Club Natació SOS Bétera van participar en els Campionats d’Espanya de platja organitzats per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme a Cantàbria, a les platges de Oriñón i Berria. Van destacar els equips femenins cadet (campiones d’Espanya) i les infantils i les júnior (terceres), així com la nadadora Lola Caballero, campiona del Oceanwoman.

En la categoria infantil, Marta Campos es va proclamar subcampiona en la prova de nadar surf i bronze en banderes. Aitana Melitón va ser 4ª en carrera amb nipper de salvament. Pel que respecta a l’equip, van ser subcampiones d’Espanya en Salvament amb tub de rescat i 4es en Relleu sprint. L’equip el completaven Laura Abraham, Dana Cova i Karen Boix. Per part seua, Juan Caballero va obtindre medalla de bronze en carrera amb nipper.

En la categoria cadet, Aina Arnal es va proclamar subcampiona en Banderes i Irene Arnal va ser 4a en la prova de nadar. En la prova de relleu de Salvament amb tub de rescat van ser 4es. L’equip el completaven Aitana Pérez, Carla Molla i Sara Lorente.
Pel que respecta a les categories juvenil i júnior, Lola Caballero es va fer amb l’or en dues proves: Ocean júnior i Carrera amb taula de salvament. També va quedar subcampiona en carrera amb ski júnior i 4ª a nadar. Ana Inés Ordóñez va quedar en 4t lloc
en el ocean juvenil. En les proves per equips, Lola i Andrea Sanfeliu es van proclamar campiones d’Espanya en rescat amb taula júnior, així com l’equip de rescat amb tub, format per Alejandra López, Lola, Andrea i Ana. En el relleu ocean júnior, l’equip
va quedar en 4t lloc, format per Marta Sanfrancisco, Andrea, Lola i Ana.

Finalment va competir l’equip de categoria absoluta, on Lola va ser Campiona d’Espanya en la complicada prova Oceanwoman i 3ª amb taula de salvament, i Lola i Andrea van ser subcampiones en rescat amb taula. L’equip absolut es va situar 8º d’Espanya.

Des del Club valorem molt positivament tots els resultats obtinguts, ja que suposen la culminació d’una temporada plagada d’èxits, tant en platja com en piscina, de totes les categories. Ara toca descansar i agafar forces per a encarar la
temporada que ve i continuar collint els mateixos èxits o més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia