Dimecres passat, la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve va detindre dues persones involucrades en el robatori de cable del fluid elèctric públic al nostre municipi. Les dos persones van ser vistes per diversos veïns de la zona, que van donar avís a la Policia i aquests van poder detindre els implicats ràpidament. Així mateix, els agents van poder confiscar tot el cablejat sostret.

La Policia Local “agraeix la crida veïnal, per observar i informar de la situació”. “Aquest tipus d’alertes ajuden a conservar el patrimoni municipal i a no menyscabar els béns d’interés general, perquè accions com aquesta generen un alt perjuí en la xarxa i un cost que ens perjudica a tots”.

Des de l’Ajuntament, i especialment des de la Policia Local, es continua potenciant la proximitat i la col·laboració ciutadana com a factors primordials a l’hora de detectar qualsevol actitud sospitosa i incívica: robatoris, enderrocs, animals abandonats, violència de gènere i tot allò que ens afecta com a societat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia