Més de 400 persones van acudir el passat dissabte, 06 d’agost, a gaudir del tradicional Sopar d’Estiu que se celebra cada any el primer cap de setmana d’agost en la piscina municipal de la locaalitat i que inaugura de manera oficial les Festes de Bétera.

L’esdeveniment comença cada any a la vesprada, quan els majorals arriben a casa del seu President, en aquesta ocasió Miguel Ángel Herrera Asensi i recullen acompanyats per la música de la xaranga, a les seues Obreres. En esta ocasió la 1ª obrera casada Madeleine va ser la primera a eixir de la seua casa, el seu vestit no va deixar indiferent a ningú. Molts amics i coneguts esperaven a la porta de la seua casa  per a veure-la eixir.

Després l’atenció es va dirigir cap al carrer Sant Roc per a recollir a la primera obrera fadrina. Alba, amb un gran somriure, va aparéixer a la porta per a saludar a les veïnes i veïns i mostrar-los el seu vestit quan arribava la comitiva.

Manoli, la 2ª Obrera Casada, va ser la següent a eixir de casa entre els aplaudiments de tota la gent que allí es concentrava per a esperar-la eixir.

Seguidament, era el torn de la 2ª Obrera Fadrina, Paula. D’allí, les Obreres i Majorals feien parada en l’Albereda abans d’arribar a les instal·lacions de la Piscina.

El color verd va ser el predominant en els vestits de les Obreres. Doncs, Manoli, encara que el color principal del seu vestit era un to més lila, també comptava amb motius verds.

Sobre les 10 de la nit, aproximadament, començava l’acte de la piscina, en un entorn únic que com sempre havia sigut decorat per a l’ocasió amb flors, llums i fonts en la piscina. En primer lloc, es va presentar a les Obreres. Alba entrava del braç del regidor de Festes i 3er Tinent d’Alcalde, Manuel Pérez i Salavert; Paula era acompanyada pel Vicepresident dels Majorals, Vicente Bes i Rausell. Per la seua part Madeleine entrava del braç del primer Tinent d’Alcalde i regidor de Sanitat, Carlos Abad i Palomar i Manoli del President dels Majorals, Miguel Ángel Herrera i Asensi.

Després, per parelles van anar entrant els Majorals de 2022.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va anar rebent als protagonistes de la festa, tal com mana el protocol d’aeste acte, després de parlar el president dels Majorals 2022, va dedicar unes paraules a tots els veïns i veïnes del municipi, animant-los a gaudir de les festes.

Per la seua part Miguel Ángel Herrera va voler agrair a totes les persones que amb el seu treball van fer possible el sopar de la piscina i les festes en conjunt.

Després del sopar i la rifa, les obreres acompanyades de quatre dels majorals, obrien la pista amb el tradicional ball davant l’atenta mirada dels comensals.

Posteriorment, abans de començar la música i el ball per a tots els assistents, els Majorals van fer-li entrega d’un ram de flors a la presentadora de l’acte, la nostra redactora Carmen Sorlí i Contreras, a qui van reconéixer la seua labor.

L’orquestra Grupo NEXT va ser l’encarregada de posar punt i final a aquest esdeveniment.

A continuació, adjuntem un vídeo de tota la jornada gravat, muntat i realitzat completament (música inclosa) per l’operador de càmera amb el qual va comptar Betera.com per a l’ocasió.

  • Vídeo del sopar d’estiu de la Piscina 2022.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia