(EFE) La Conselleria de Sanitat ha declarat aquest dimarts el nivell d’alerta sanitària per onada de calor alt en municipis de cinc comarques de València i Alacant, i adverteix que s’esperen nits equatorials en punts localitzats d’altres 17 comarques i nits tòrrides a Castelló de la Plana.

Segons les prediccions realitzades dins del Programa de prevenció i atenció als problemes de salut derivats de les temperatures extremes en la Comunitat Valenciana, s’ha declarat l’alerta a les comarques del Comtat, La Costera, La Ribera Alta, La Vall d’Albaida i La Regió muntanyenca.

Per als avisos nocturns s’esperen nits equatorials en municipis de l’Alt Millars, L’Alt Palància, El Baix Maestrat, La Vega Baixa, El Baix Vinalopó, El Camp de Morvedre, El Camp de Túria, La Marina Alta, La Marina Baixa, La Plana Alta, La Plana Baixa, La Safor, L’Alacantí, L’Alcalatén, L’Horta Nord, La Regió muntanyenca i València.

A més, es preveuen nits tòrrides en el municipi de Castelló de la Plana, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia