Com ja hem comentat en un anterior publicació aquesta setmana, més de 400 persones van acudir el passat dissabte, 06 d’agost, a gaudir del tradicional Sopar d’Estiu que se celebra cada any el primer cap de setmana d’agost en la piscina municipal de la localitat i que inaugura de manera oficial les Festes de Bétera.

L’esdeveniment comença cada any a la vesprada, quan els majorals arriben a casa del seu President, en aquesta ocasió Miguel Ángel Herrera Asensi i recullen acompanyats per la música de la xaranga, a les seues Obreres.

Sobre les 22.00 hores, aproximadament, començava l’acte de la piscina, en un entorn únic que com sempre havia sigut decorat per a l’ocasió amb flors, llums i fonts en la piscina. En primer lloc, es va presentar a les Obreres. Alba entrava del braç del regidor de Festes i 3er Tinent d’Alcalde, Manuel Pérez i Salavert; Paula era acompanyada pel Vicepresident dels Majorals, Vicente Bes i Rausell. Per la seua part Madeleine entrava del braç del primer Tinent d’Alcalde i regidor de Sanitat, Carlos Abad i Palomar i Manoli del President dels Majorals, Miguel Ángel Herrera i Asensi.

Després, per parelles van anar entrant els Majorals de 2022.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va anar rebent als protagonistes de la festa, tal com mana el protocol d’este acte, després de parlar el president dels Majorals 2022, va dedicar unes paraules a tots els veïns i veïnes del municipi, animant-los a gaudir de les festes.

Per la seua part Miguel Ángel Herrera va voler agrair a totes les persones que amb el seu treball van fer possible el sopar de la piscina i les festes en conjunt.

Després del sopar i la rifa, les obreres acompanyades de quatre dels majorals, obrien la pista amb el tradicional ball davant l’atenta mirada dels comensals.

L’orquestra Grupo NEXT va ser l’encarregada de posar punt i final a aquest esdeveniment.

A continuació, adjuntem algunes imatges realizades pel nostre director.

  • Algunes imatges de l’esdeveniment:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia