En el ple ordinari del passat dilluns 1 de setembre, en matèria d’Urbanisme es va aprovar l’expedient sobre tramitació del Programa d’Actuació Integrada de l’O.E. “Lloma del Mas Redelimitada Restant” en l’àmbit de la Unitat d’Execució en sòl urbà “Lloma del Mas” del Pla General de Bétera. Resolució al·legacions i Resolució de la condició d’agent urbanitzador.

Aquest punt va comptar amb els vots a favor de l’equip de govern (PP, Mas Camarena-Torre en Conill i Ciutadans)  Compromís, Vox i la regidor no adscrita i les abstencions de PSPV-PSOE.

Segons va explicar la responsable d’aquest departament, Eva Martínez, el punt principal és “declarar la caducitat del PAI de Lloma del Mas que estava adjudicat en maig de 2014 a Romimar. Proposem la incautació de l’aval bancari que va depositar Romimar com a garantia del 10%  del valor d’eixes càrregues d’urbanització”:

Segons va explicar Martínez, que la finalitat dels avals bancaris és la indemnització de prejudicis que l’agent urbanizador o la pròpia administració hi haguera pogut causar als propietaris per no haver executat el programa com a mesura cautelar.

En aquest punt, va intervindre el regidor de Compromís, Joano Baudés, la portaveu del PSPV-PSOE, Mª José Ballesteros, i el portaveu de Vox, Fidel Valcarce per a resoldre alguns dubtes.

Posteriorment, diferents veïns i veïns de la citada urbanització van intervindre en el torn de precs i preguntes. Van ser un bon nombre de residents d’aquesta zona els que van voler intervindre i contar el seu cas particular i la situació general de tota la urbanització. A continuació, oferim al complet totes les diverses intervencions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia