El passat dilluns 1 d’agost es va celebrar el Ple Ordinari de Bétera. Dins del torn de precs i preguntes del regidors que formen la corporció municipl, el regidor de Compromís Joano Baudés va preguntar pel tema dels “Bous l carrer”, ja que va anunciar que alguns veïns tenien incertidumbre sobre si aquest acte anava a dur-se a terme a la seua zona.

Després d’un intens debat entre aquest edil i el responsable de Festes, Manuel Pérez, dos veïns asistents al Ple com a públic també van voler intervindre i parlar d’aquest assumpte en el torn de precs i preguntes veïnals. D’una banda, un veí de la zona del barranquet cap a la zona del bulevar va preguntar si era possible que en aquest part es dugueren a terme finalment aquests actes taurins.

D’altra banda, una veïna que compta amb un comerç al carrer Morvedre també va preguntar en quins veïns de la zona s’havia reunit el Consistori per a consensuar.

A continuació, adjuntem totes les intervencions al respecte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia