Ramón Asensi, mestre Alfabeguer, va informar fa unes setmanes que dos de les 16 Alfàbegues plantades en L’Hort de les Alfàbegues havien superat el registre d’altura de l’any 2012: “El 14 d’agost verificarem la nova marca i, així, es coneixerà el mesurament oficial”, va destacar, Asensi, responsable que les Alfàbegues lluïsquen majestuoses cada 15 d’agost.

Finalment, així ha sigut. Hui diumenge, les Obreres i Majorals 2022, les autoritats municipals i els mitjans de comunicació s’han concentrat a l’Hort de les Alfàbegues per a conéixer la mesura de l’alfàbega més alta de les citades instal·lacions. Finalment, s’ha comprovat que aquesta alfàbega té una altura de 3,24 metres.

Des del mes de març passat, Ramón Asensi, al costat del seu equip, ha treballat sense descans perquè Les Alfàbegues impregnen els nostres carrers de la seua aroma i esplendor i dur a terme l’ofrena de les Alfàbegues, més grans del Món, cultivades durant mesos en el seu propi hort.

Enguany a més de les condicions meteorològiques, ha sigut fonamental la inversió feta en l’hort, amb la instal·lació d’un programador donat per un veí del municipi, per a controlar remotament el cultiu dels Alfàbegues de manera que, s’han optimitzat al màxim els recursos i les noves tecnologies.

Tot això supervisat per Ramón Asensi que, enguany, ha pogut combinar el secret més ben guardat, amb un treball constant, les seues cures diàries i les noves inversions; perquè aquest emblema del nostre municipi supere any rere any la seua altura i lluïsquen grandioses.

Ramón Asensi i Ramón s’ha alegrat del fet que aquest rècord s’hi haja batut enguany, després de tot el que han passat les Obreres i Majorals 2022. El mestre alfbeguer també ha volgut donar les gràcies a Manolo el Morquero, com autèntic artífex de tot açò.

La filla de Manolo el Morquero, qui també es trobava en l’Hort, ha indicat que el verdader artífex és Ramón i que si el seu pare havia depositat la seua confiança amb ell era per algun motiu.

Per la seua banda, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, també ha aplaudit a Ramón, al seu equip i a les Obreres i Majorals per esta bon notícia.

Les Obreres i Majorals, molt emocionats, s’han fet fotos davant aquesta alfàbega i s’han al·legrat moltíssim per la notícia.

A continuació, oferim unes imatges del matí. Prompte pujarem un vídeo.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia