Ahir dijous, 18 d’agost, es va inaugurar un Gran mercat medieval a Bétera, amb motiu de les Festes de Bétera. Aquest mercat es troba ubicat al voltant del Castell de Bétera. Després dels Balls de Torrent, les autoritats municipals i les Obreres i Majorals van inaugurar oficialment aquest.

Aquest mercat podrà ser visitat fins el pròxim diumenge, 21 d’agost, a partir de les 18.00 hores.

En l’esdeveniment també participa la Comparsa Mora de Bétera “Almunia”. Aquesta agrupació s’ha instal·lat al mercat i les veïnes i veïns del municipi, així com qualsevol visitant del citat mercat, tenen ara l’oportunitat de gaudir d’un té morú i coca a canvi d’un euro i mig. Les persones que col·laboren amb aquest euro i mig també participaran en un sorteig diari, cortesia dels col·laboradors de la comparsa.

Els visitants del mercat podran trobar tota classe de possibilitats: productes artesanals, cosmètica natural, menjar, beguda i animació temàtica per a l’ocasió.

A continuació, oferim algunes imatges del primer dia i, seguidament, un vídeo.

  • Imatges del Mercat Medieval:
  • Vídeo del Mercat Medieval:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia