La cavalcada de disfresses de les Festes de Bétera reuneix cada any centenars de persones disfressades de la manera més original possible. Passades les set de la vesprada la comitiva eixia en cercavila pels carrers del municipi. La xaranga Xè quin só, anava al darrere amenitzant la festa des del remolc d’un camió.

Cada obrera, vestida de pirata, anava dalt d’una carrossa acompanyada pels seus familiars, amics i veïns. Cada grup de familiars, amics i veïns van escollir una temàtica (La saga de Harry Potter, la natura, Peter Pan, la granja i el camp, grup de xiquetes i xiquets vestits amb la brussa del 15 d’agost…). Les parelles dels Majorals també van escollir un tema per a anar disfressades igual. Els majorals van optar per anar a peu, vestits també de pirates encapçalats pel seu capità pirata, el president dels Majorals. La Gloma tampoc va faltar en aquest recorregut, disfressats de “Campanilla”. Com no podia ser d’una altra manera, alguns reporters gràfics també van voler formar part del moment i es van vestir també per a l’ocasió (de jugadors de futbol o, en el cas concret de la nostra redactora, de membre del grup de Guns n’Roses).

Així mateix, alguns veïns i veïnes de la localitat també van sumar-se a la jornada i van poder veure a colles i grups d’amics participant amb originals i divertides disfresses. A continuació, oferim una galeria d’imatges d’allò més variada. Així mateix, adjuntem també un vídeo.

  • Vídeo de la cavalcada

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment