La nit del 20 d’agost, durant l’actuació de la discomòbil, el carrer Les Maces es va convertir en una autèntica latrina pública. Els veïns del Residencial Alameda vam haver de patir la mala educació de nombroses dones joves que aprofitaven la tranquil·litat del carrer per orinar en les voreres, darrere dels cotxes, i homes joves que directament orinaven contra els vehicles i les portes dels domicilis. Tot acompanyat de botelló, consum de drogues i crits.
Malgrat que avisàrem a la Policia Local, no va acudir cap patrulla per controlar la situació.
Les famílies del carrer, algunes amb fills i filles menudes, ens sentim desprotegides davant d’un govern que prima un esdeveniment amb un volum exagerat fins a les 4 de la matinada, negant-nos el dret al descans, i ens abandona a mercé de conductes incíviques.
Mentre que altres segueixen de festa, hui ací és dia de neteja particular, cansats per no haver pogut dormir i posant de la nostra butxaca l’esforç per intentar tornar a la normalitat.
*Nota enviada per un veí de la zona del carrer Les Maces. La citada nota està transcrita tal qual ha sigut enviada i Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en ella. No obstant, estem oberts a possibles rèpliques per part d’aquelles persones o entitats que es senten implicades.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia