Com ja ve sent tradicional en les Festes de Bétera, aquest passat dissabte 20 d’agost, va tindre lloc una vesprada de partida de Pilota Valenciana emmarcada dins la programació festiva. Enguany es va celebrar al carrer Vázquez Mella, a càrrec de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Bétera.

Les Obreres i Majorals de 2022 van assistir a la partida de pilota, fent-se una foto de família amb els pelotaris.

En primer lloc, a les 18.00 hores, es va dur a terme una Partida de Raspall per l’Escola de Pilota de Bétera.

Posteriorment, a les 19.00 hores, va ser el torn per a la partida de Professionals. En aquesta, van participar amb el roig Pablo (Borriol), Bueno (Meliana) i Andreu (Bétera) i amb el blau Mario (Riba-Roja de Túria), Guillermo (El Puig) i Vicent (Bétera).

Així, es va dur a terme una molt bona partida on va assistir un bon nombre de veïnes i veïns de totes les edats. Alguns, van tindre l’oportunitat de seguir la partida des del seu balcó amb precaució que la pilota no li donara.

A continuació, oferim una fotogaleria de la jornada de Pilota i, seguidament, un vídeo on trobareu imatges gravades per Betera.com i altres envides per la veïna, Vicen Torres, gravades per ella des del balcó de la seua casa.

  • Imatges de la partida de pilota.
  • Vídeo de la partida de pilota.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia