(EFE).- L’Ajuntament valencià de Nàquera ha decidit suspendre els seus festejos taurins després que dos menors tractaren aquest cap de setmana d’encendre la cornamenta d’un bou durant la realització del ‘bou embolat’, segons fonts municipals.

El consistori ha explicat que s’ha iniciat ja una investigació sobre aquest tema, en col·laboració amb la penya taurina, per a tractar d’identificar a aquests dos joves que van intentar “embolar” al bou, al mateix temps que han subratllat que de manera prèvia a aquests actes es recorda per megafonia que l’entrada de menors d’edat al recinte està prohibida.

Així, l’incompliment de l’article 91 del Reglament de festejos taurins de la Comunitat, en el qual es regula la presència dels menors, va obligar a la suspensió de l’última jornada de celebració d’aquests festejos taurins, que s’havien iniciat el dia 16 d’agost i que acabaven aquest passat dissabte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia