El músic Adrián Cobos, qui va visitar Bétera fa uns anys i va ser entrevistat per Betera.com, ha sigut preseleccionat pel segell reconegut mexicà discos Musart, ara anomenat blue music group Mèxic (de la mateixa família empresarial que va crear discos Musart), per a representar a Espanya en la carrera dels premis Grammy 2022. D’aquesta manera, figura en la llista a través de la qual podria ser uns dels artistes cantautors nominats als tan preuats i desitjats premis Llatí Grammy 2022.

Adrián Cobos estaria participant en la categoria del genere: ‘Millor cançó de rock pop’ alternatiu amb el tema “Em fas falta”. Aquest va ser llançat en totes les plataformes musicals sota el segell Blue Music de la mateixa família empresarial que crec Discos Musart.

Els premis Grammy tenen dues fases de votació, la primera que ja es va iniciar el 28 de juliol les votacions i només poden realitzar els membres de l’Acadèmia Latin Grammy i la segona etapa la qual és en setembre, la mateixa que seria ja per a triar als 5 NOMINATS.

Des de Betera.com li desitgem molta sort.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia