Un veí ha volgut compartir aquesta nova informació amb l’equip de Betera.com i tots els veïns i veïnes del municipi, després de la seua consulta per a anunciar que la informació que oferia fa uns mesos del SINAC ha tornat a canviar.

Doncs, fa uns mesos, aquest mateix veí ens comentava el següent:

“En la meua mensual consulta de l’estat del proveïment d’aigua potable corresponent a Bétera-1 (nucli urbà), en la web del Sistema Nacional d’Aigües de Consum (SINAC), m’he emportat la sorpresa que, per fi i després de diversos anys, el veredicte és APTA PER A CONSUM HUMÀ. Aquesta és una magnífica notícia, no sols per les conseqüències sanitàries sinó perquè, al no ser necessari ja comprar aigua embotellada, estalviarem molts diners i gestió d’envasos.

Enhorabona Bétera!!!”

No obstant, la passada matinada del 21 d’agost, Betera.com rebia un missatge d’aquest mateix veí amb una imatge en la qual indicava que el SINAC informava ara de que l’aigua a Bétera tornava a no ser apta per al consum.

Tota la informació actualitzada es pot trobar en la web del SINAChttps://sinac.sanidad.gob.es/SinacV2/index.html.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia