Fa set caps de setmana, va començar el cinema d’estiu a Bétera. Hui dissabte i demà diumenge es projectarà una altra pel·lícula.

Des de la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament del citat municipi conviden a tota la ciutadania a gaudir d’aquestes meravelloses pel·lícules el mes de juliol i agost.

A continuació, adjuntem la programació prevista per a aquest cap de setmana d’aquest mes d’agost.

  1. Por los pelos. Una historia de autoestima. Dissabte 27 i diumenge 28.

Aquestes projeccions tindran lloc tots els dissabtes a les 22.30 hores en les instal·lacions de Fruits Bétera, Av. Alcalde Vicente Cremades, accés per la zona del barranquet.

Els diumenges, les pel·lícules es projectaran a les 22.00 hores en la Pista de Futbol de l’Avinguda Sierra de Mariola de la Urbanització Torre en Conill.

L’entrada a aquest cinema d’estiu és de 4,50 euros.

Sinopsi

Juanjo (Antonio Pagudo) és un quarentó que, malgrat que no tenia l’autoestima baixa per la seua calvicie, la seua dona, Inma (Eva Ugarte), obsessionada amb la imatge i l’estètica, s’encarrega d’acomplexar-li per això. En canvi, al seu amic Sebas (Carlos Librado “Xiquet”), sí que l’afecta la seua escassetat capil·lar i està disposat a fer el que siga per recuperar la seua versió més jove, alguna cosa que afecta la seua exdona, Sofía (Amaia Salamanca), i a les seues filles. Disposats a tot, tots dos es fiquen en un xicotet embolic per a aconseguir els diners que els permeta viatjar a Turquia i poder realitzar-se un empelt capil·lar. A Istanbul coneixen a Rayco (Tomy Aguilera), un jove cantant de reggaetón que està tenint gran èxit, però que després de descobrir-se la seua alopècia en un concert necessita un trasplantament capil·lar urgent. D’aquesta manera, els tres tractaran de buscar la felicitat a través de l’estètica, però potser descobreixen que hi ha alguna cosa molt més allà del físic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia