Si vols gaudir aquest curs de la música, tens l’oportunitat de fer-ho de la mà de l’escola del Centre Artístic Musical de Bétera. No esperes més i matricula’t!

Les classes, igual que en l’educació obligatòria, comencen el dia 12 de setembre. Des del dia 1 fins al 12 de setembre, està la matrícula oberta i és un període per a l’organització de les famílies i de les seues activitats.

Cal recordar que la gent que comença el primer curs d’elemental que serien els de 8 anys d’edat que coincideixen en tercer de primària, ja ve de darrere d’altres cursos i, a partir d’ahí, la matrícula s’autorrenova. Si no es canvia alguna dada, la matricula es renova sola, és automàtica.

Mitjançant la seua pàgina web clic ací podeu trobar tota la informació referent al nou curs, així com l’enllaç a la matrícula telemàtica.

Des del CAM conviden a les veïnes i veïns a viure la música de més a prop des dels 3 anys (jardí musical per als nascuts a partir de 2019), amb ràtios reduïts, inici de la pràctica instrumental amb un instrument cedit.

L’aprenentatge musical no té edat  i també hi ha classes exclusives per adults, per a donar eixida a aqueixes inquietuds. Així, “La formació musical al llarg de la vida” és la premissa per la qual es regeix aquesta escola de música. D’aquesta manera, la formació comença des dels tres anys d’edat (coincidint amb el primer curs d’infantil) fins als 99 anys.En aquest sentit, es pretén que la gent adulta interessada a formar-se musicalment puga complir eixos somnis d’aprendre música, formar part d’una agrupació i inclús tocar algun instrument.

Si vols saber més, on i què fa el Centre Artístic Musical, també pots punxar al següent enllaç: https://youtu.be/yxCqbZwijKY.
Tots els detalls també es troben plasmats en el cartell adjunt.
 El telèfon d’informació és el  96 169 03 66. També es pot sol·licitar informació a través de la següent adreça de correu electrònic: escola@musicabetera.es.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia