Demà dissabte, 03 de setembre, tindrà lloc el campionat de la Copa del Món de Triatló en la Marina de València.

Està previst que en aquest esdeveniment esportiu participen uns 133 triatletes de la categoria elit, entre ells, Noelia Juan del CEA Bétera Noelia Juan.

També destaquen, entre els competidors, Anna Godoy, Antonio Serrat i Roberto Sánchez *Mantecón.

D’altra banda, Sara Guerrero, Cecilia Santamaría, Marta Pintanel, Mario Mola i Genis Grau també competiran al costat de destacats triatletes internacionals en la distància sprint la qual consta de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc quilòmetres de carrera a peu.

Al seu torn, es disputarà la Mediterrània Triatló València.

Les dues iniciatives es desenvoluparan aquest cap de setmana i, entre tots dos, sumaran la presència de 1.912 triatletes. L’hora d’inici per a l’elit femenina serà a les 16.45 hores, mentre que la categoria masculina serà a les 18.45 hores.

Aquest cap de setmana, el públic podrà animar en directe des de la Marina a alguns dels millors triatletes del planeta.

El campionat s’emmarca en la Mediterrània Triatló (MTRI) que se celebrarà durant tot el cap de setmana, i que comptarà amb un total de 1.782 triatletes. La competició està composta per altres dues proves que se celebren en la Comunitat Valenciana. El passat 14 i 15 de maig va arrancar a la Platja del Postiguet d’Alacant; la segona cita va ser el 2 i 3 de juliol en el Grau de Castelló; i ara es tanca a València. Aquestes jornades albergaran les modalitats de triatló de distància olímpica (1,5km natació, 40km ciclisme i 10km corrent); supersprint individual i en parelles (0,35km/10km/2,5km); sprint individual i en parelles (0,75km/20km/5km).

El dissabte començarà l’activitat de la Mediterrània Triatló amb les eixides de la prova supersprint, tant masculina (8 hores) i femenina (8.10 hores) com per parelles (8.15 hores). A les 10 hores continuarà el calendari amb les carreres al sprint i a les 10.30 hores es donarà l’eixida del Campionat Autonòmic de Paratriatló. El diumenge es desenvoluparà la modalitat de distància olímpica amb la primera eixida masculina a les 8.30 hores i la femenina a les 8.50 hores. A les 14 hores s’entregaran els trofeus d’aquesta prova.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia