Hui divendres, 02 de setembre, s’inicia el termini de presentació per al segment II que inclou a les empreses que tinguen des de 3 fins a 9 empleats.

La quantia de l’ajuda serà de 6.000 euros i amb ella les pimes podran adquirir les solucions de digitalització que apareixen en el catàleg.

Els passos per a sol·licitar l’ajuda són els següents:

  1. Registrar-se en l’àrea privada de acelerapyme (https://www.acelerapyme.es/user/login) i completar el test d’autodiagnòstic digital.
  2. En aquest enllaç podràs consultar el catàleg de solucions de digitalització del programa Kit Digital, on es podrà triar una o diverses de les quals s’indiquen: https://www.acelerapyme.es/kit-digital/soluciones-digitales
  3. En aquest enllaç podràs sol·licitar l’ajuda: https://sede.red.gob.es/es/procedimientos/convocatoria-de-ayudas-destin…

Una vegada es comprova que l’empresa compleix els requisits, es concedeix el bo digital. El beneficiari podrà consultar el catàleg d’agents digitalitzadors existents a la comarca i a nivell estatal, haurà de seleccionar un o diversos agents digitalitzadors amb els quals desenvolupar les solucions de digitalització que millor s’adapten a les necessitats del vostre negoci.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia