La regidoria municipal de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera al costat de l’Associació Afammer Valencia (Associació de Famílies i Dones del Món Rural) ha posat en marxa un curs d’habilitats digitals bàsiques per a dones rurals.
L’objectiu d’aquesta formació és que les dones de Bétera puguen prendre eixe impuls tan necessari en habilitats digitals, que els permeta prendre autonomia i destreses en l’ús de dispositius, així com en gestions telemàtiques i ús de les tecnologies de la informació i comunicació.
Aquest citat curs tindrà lloc el 21 i 28 de setembre, amb una duració de 4 hores, en l’edifici la Penya 2a planta (Plaça Calvari).
Les persones interessades poden inscriure’s presencialment en les dependències de Casa Nebot (recepció) en C/Estació núm. 5, o bé a través del següent enllaç: https://www.betera.es/…/inscripcio-curs-taller…
El període d’inscripció és fins al 20 de setembre, amb places limitades.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia