La piscina del poliesportiu municipal de Bétera va obrir les seues portes el passat dimecres 22 de juny. La piscina ha estat a punt durant la temporada d’estiu gràcies al treball realitzat pels treballadors municipals d’obres abans d’obrir.

Ara, la piscina tancarà les seues portes després d’aquest diumenge, 4 de setembre. Des del consistori s’ha volgut donar les gràcies al bon comportament i civisme que ha tingut la ciutadania durant l’època estival.

Cal recordar que l’horari és des de les 11.00 i fins a les 19.00 hores, de dimarts a diumenge.

El preu per al bany és de 02’50 euros per a xiquets i jubilats que presenten el carnet i de 2,00 euros per a adults. Així mateix, s’ha tornat a posar en marxa els bonos de 15 banys, amb un preu de 20 euros per a xiquets i jubilats i de 25 euros per a adults. No s’accepten pagaments en efectiu i únicament es pot pagar les entrades amb  targeta i mitjançant datàfon.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia