Aquest dissabte va tindre lloc en la Marina de València la celebració de la Copa del Món, on Mario *Mola i la veïna de Bétera i membre del CEA Bétera, Noelia Juan van destacar dins dels triatletes espanyols.

En aquest sentit, Mario Mola va tornar a pujar-se al podi en una prova internacional després de la medalla de plata aconseguida en la Copa del Món de València en una jornada amb cinc classificats entre els 10 primers.

La carrera masculina posava el fermall d’or a la Copa del Món de Triatló.

Per part seua, la nostra veïna Noelia Juan va ser la millor de la nostra *triarmada femenina i va acabar en una meritòria huitena posició en una competició amb un alt nivell internacional en la línia d’eixida.

La prova femenina va començar amb un segment de natació que situava a Cecilia Santamaría i Marta Pintanel com les millors de les nostres.

El segment ciclista va ser decisiu per a la disputa de les medalles, així com la carrera a peu per a classificar a la campiona de la competició en valència, amb l’alemanya Lisa Tertsch aconseguint l’or, la mexicana Anahi Álvarez la plata i sent el bronze per a la francesa Leonie Periault.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia