Quan resten 6 mesos per a tornar a viure les Falles del 2023, la Falla Gran Via del Sud intensifica l’activitat amb l’objectiu de treballar en un exercici «històric i de retrobaments». Amb aquest motiu, des de la junta Directiva i la seua Delegació de Festejos, s’ha treballat intensament per introduir al calendari de la comissió el “Festival del Mig Any”, una festa que se celebrarà demà mateix a la demarcació de la falla per a celebrar la proximitat de les festes falleres.

El festival pretén ser atractiu per a totes i tots i per això, des de les 19.00 hores fins a les 21.00 hores, el gran escenari comptarà amb un tardeo de música dels anys 2.000. Tot seguit, per als amants del remember, hi podran gaudir del gènere de 21.00 hores a 00.00 hores. I com a fi de festa, fins a les 04.00 hores, el reggaeton antic amb techno farà les delícies de tots els assistents a aquest festival. Com no, les persones encarregades d’amenitzar aquestes sessions de música seran els coneguts DJs DJ Domen i DJ Edu Lago.

 

La comissió ha pensat en tots els detalls, i a més de comptar amb una barra a preus populars, estarà també disponible una foodtruck d’una coneguda hamburgueseria per a arrodonir aquesta gran trobada. En paraules del President de la Falla Gran Via del Sud, Vicent Manel Miret: «esperem que siga una gran festa, que mereixen tant les falleres i fallers com el nostre veïnat i poble en general. El festival es presenta com una bona oportunitat per a celebrar el poc que queda per al nostre mes de març i esperem que siga un precedent per a futures edicions».

Imprimir article
Comenta aquesta notícia