(EFE).-El Col·legi d’Infermeria de València (COENV) ha recomanat que es mantinga l’ús de la mascareta en el transport escolar a partir dels 6 anys i la ventilació de les aules per a garantir una bona qualitat de l’aire, malgrat que s’haja acordat la supressió de totes les restriccions contra el coronavirus en els col·legis.

Així mateix, ha recordat que s’han de vigilar els símptomes i no acudir als centres educatius en cas que aquests impedisquen fer-ho adequadament, com ocorre amb altres malalties comunes, i que és molt important la rentada de les mans amb sabó diverses vegades al dia

A més, el COENV torna a reivindicar el servei d’infermeria escolar en els centres educatius valencians, a través de la regularització i contractació d’aquesta figura per a atendre les necessitats de salut derivades de la pandèmia.

En opinió del Col·legi d’Infermeria de València, l’eliminació del protocol covid per al curs escolar 22/23 fan “més necessària” la infermeria escolar, ja que la seua absència pot perjudicar l’escolarització de xiquets amb malalties cròniques o un altre tipus de patologies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia