Running i més & L’Associació Esportiva i Cultural Nou Píndaro, van organitzar amb la col·laboració del consistori de Bétera la V Volta Caixa Popular Mas Camarena. Aquesta va tindre lloc el passat dissabte, donant inici passades les 19.00 hores. En aquesta prova, no es va discriminar cap persona per motius o en funció del seu sexe, raça o religió, i va estar oberta a tots els atletes majors de 16 anys, federats o no federats.

Enguany tampoc va haver carreres infantils, per seguretat sanitària.

La prova va estar controlada pels membres de l’organització, voluntaris, Policia Local i Protecció Civil i també van estar presents alguns edils de la corporació municipal. El control de temps, el va dur a terme Infopindaro. Abans de donar inici, es va realitzar un minut de silenci en honor a Domingo Mengual, corredor del club d’Atletisme Poblats Marítims.

La distància a recórrer va ser de 5.400 metres, circuit lliure de trànsit en el moment de la competició i perfectament senyalitzat.

A continuació, oferim unes imatges de l’esdeveniment esportiu. Seguidament, adjuntem un també un vídeo.

  • Imatges de l’esdeveniment esportiu:
  • Vídeo de l’esdeveniment esportiu:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia