Amb l’arribada del mes de setembre, les campanes són les protagonistes amb motiu de les festivitats de la Divina Pastora, Santíssim Crist de la Protecció i de la Verge Milagrosa. Com la Colla de Campaners vol que les veïnes i veïns coneguen la seua tasca i la història del patrimoni campaner de Bétera, es tornaràs a obrir la Torre-Campanar en dues visites guiades nocturnes.
El pròxim divendres 16 de setembre a les 21.30 i 22.30 hores, es tindrà una nova oportunitat per a conéixer la història de la nostra Torre-Campanar i de les seues campanes. El grup serà d’un màxim de 20 persones i durant la visita es recorrerà el museu de campanes i la Torre-Campanar, donant a conéixer llegendes i històries que han passat al llarg de la història al nostre poble, església i campanar.
Les persones interessades en realitzar aquesta visita ja poden fer la seua reserva al següent correu: colladecampanersbetera@gmail.com.
Així, les visites compten amb un renovat museu de campanes i amb la presència de la campana Santa Maria del 1513 restaurada i instal.lada a la sala de campanes. D’aquesta manera, el museu ja és de fàcil visita per als assistents i assistentes a aquestes jornades.
El preu de la visita és de 2’50 euros.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia