Quan resten 6 mesos per a tornar a viure les Falles del 2023, la Falla Gran Via del Sud intensifica l’activitat amb l’objectiu de treballar en un exercici «històric i de retrobaments». Per aquest motiu, des de la junta Directiva i la seua Delegació de Festejos, s’ha treballat intensament per introduir al calendari de la comissió el “Festival del Mig Any”, una festa que es va celebrar el passat dissabte, 10 de setembre, a la demarcació de la falla per a celebrar la proximitat de les festes falleres.

Des de les 19.00 hores fins a les 21.00 hores, el gran escenari ubicat en l’Avinguda País Valencià va comptar amb un tardeo de música dels anys 2.000. Tot seguit, els amants del remember, van tindre l’oportunitat de gaudir del gènere de 21.00 hores a 00.00 hores. I com a fi de festa, fins a les 04.00 hores, el reggaeton antic amb techno va fer les delícies de tots els assistents a aquest festival. Com no, les persones encarregades d’amenitzar aquestes sessions de música van ser els coneguts DJs DJ Domen i DJ Edu Lago.

La comissió va pensar en tots els detalls, i a més de comptar amb una barra a preus populars, va estar també disponible una foodtruck d’una coneguda hamburgueseria per a arrodonir aquesta gran trobada.

A continuació, oferim unes imatges de l’inici de l festa a la vesprada amb el “tardeo”. Ens consta que en arribar la nit, la festa estava de gom a gom. També oferim un xicotet vídeo de la vesprada.

  • Imatges de l’inici del festival de Mig Any:
  • Vídeo de l’inici del festival de Mig Any:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia