“Ja hem denunciat, mitjançant l’aplicació “Bétera en línia” l’estat del paviment del carrer de l’Albereda en anteriors ocasions, i tot continua igual. No és la primera vegada que tenim un accident amb la xiqueta i també he sigut testimoni d’accidents similars amb més xiquets. El paviment està en molt mal estat, especialment al voltant del número 23, ple de ‘socavons‘ on els menors fiquen els peuets i atropessen. Esta vesprada, a més de caure la meua xiqueta, de sols 6 anys, s’ha tallat amb un vidre trencat dels molts que hi ha escampats pel sòl de la zona de terrasses. A tot açò cal afegir les taques de greix, brutícia, puntes de cigarrets i restes de menjars que impregnen el carrer.
Veiem que l’estat general de l’Albereda és lamentable mentre els polítics anuncien a so de bombo i platerets una reforma milionària de l’espai (per cert, sense consulta prèvia als veïns) mentre en la realitat demostren no preocupar-se en absolut del manteniment bàsic del que ja tenim ara. 3 papereres hi ha en tota l’Albereda, no els dic més.
Hem tornat al col·le, i l’Albereda tornarà a omplir-se de xiquets i xiquetes que berenen i juguen després de classe. Emporten-se ja el barracó i les restes de les festes, que van acabar fa més d’un mes, netegen a fons i tornen-nos als veïns un espai públic que ens pertany.”

*Esta informació està enviada per un veí  de Bétera i forma part de la categoria d’Opinió. Està transcrita tal qual ens l’han enviada i té connotacions subjectives i valoratives, pròpies d’una nota d’opinió on es plasma la visió personal i particular. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules plasmades en l’escrit. No obstant, estem oberts a rèpliques i aclariments per part de terceres parts implicades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia