Bétera suma un vehicle més al parc mòbil del seu Policia Local. D’aquesta manera, ja són 5 els vehicles amb els quals compten els agents de Bétera. “Quan va començar la legislatura disposàvem únicament de tres cotxes. En l’actualitat i després de la incorporació d’aquest nou vehicle ja són cinc però en breu es canviaran els tres cotxes inicials per altres tres”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés.

Aquest nou vehicle recorre des de hui els carrers de Bétera.

A més pròximament i, tal com ha anunciat Julio Inés, es canviaran tres dels vehicles més antics per altres nous en una renovació necessària en la qual es busca l’equilibri entre la modernitat i la sostenibilitat, ja que dues dels tres vehicles seran elèctrics.

“L’objectiu és augmentar la capacitat dels nostres agents i per a això cal dotar-los de nous recursos com aquest”, ha continuat el regidor. Cal recordar que l’última incorporació va ser d’un vehicle híbrid amb una mampara que utilitzen els agents municipals en les seues tasques de vigilància urbana.

Segons l’Alcaldessa, Elia Verdevío, “això implicarà que l’any vinent la nostra Policia Local comptarà amb un total de dos vehicles elèctrics, dos vehicles dièsel i un vehicle híbrid. Una flota nova, sostenible i amb millor equipament”.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia