Una veïna del carrer del Cid de Bétera ens ha enviat aquestes imatges per a informar de com es troben aquests trams. Segons comenta la veïna, “no es pot caminar per la vorera per la brutícia que hi ha i les males herbes i ens toca passar amb els xiquets per la carretera perquè al costat de la vorera estan els cotxes aparcats i resulta un perill”.

Així mateix, la mateixa veïna explica la brutícia que hi ha en el que sembla un solar privat de la mateixa zona.

En aquest sentit, indica que ha enviat també diverses incidències a l’Ajuntament perquè siga coneixedor de la situació i prega “un manteniment de la vorera per poder evitar aquesta situació”, encara que sembla que les males herbes s’originen en els solars privats, així com demana una solució a aquestes brutícies.

* Les imatges han sigut enviades per una veïna, així com l’explicació de la situació i la seua opinió i manifestació de l’assumpte. Aquesta informació forma part de la secció de fotodenuncies i opinió i, per tant, Betera.com no es fa responsable d’aquest manifest. No obstant, estem oberts  rèpliques i aclariments.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia