Quan des de distints llocs com betera.com, cartells a algunes tendes, o a les Xarxes Socials es “parla” de les PRIMERES JORNADES D’ESTUDIS LOCALS DE BÉTERA, és per una senzilla raó: perquè en les dites jornades L’ASSOCIACIÓ CENTRE D’ESTUDIS LOCALS DE BÉTERA, (malgrat el poc de temps que fa que es va fundar), vol donar-se a conéixer al poble de Bétera. Per aquest motiu, els seus associats, components o membres, han treballat el millor que han pogut i sabut per “aportar i mostrar” el que es fa i es pot fer en tots els camps, socials, culturals, tradicionals, històrics, ets.

I entre eixes aportacions o treballs, un serà el fet d’obrir l’Ajuntament Vell per a fer una humil exposició de fotografies: fotografies del passat i del present o del present i del passat, totes elles relacionades en el nostre poble o terme i, com aquell que diu, serà un lleuger passeig per alguns moments i escenes de l’abans i de l’avui.

Ací la mostra de què podem veure des del 24 de Setembre a l’1 d’octubre.

*Escrit de Ximo Asensi i Alemany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia