La Mancomunitat Camp de Túria ha participat aquesta setmana en el Smart Mobility de València. Una iniciativa posada en marxa gràcies al Clúster d’Automoció de la Comunitat Valenciana (AVIA) i al Mobility Innovation València (MIV).

L’ens supramunicipal ha participat de la mà de la directora del departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez, en la taula URBAN MOBILITY ECOHUB: Espais Intel·ligents de Mobilitat orientats a la ciutadania.

L’objectiu d’aquesta intervenció és el de cercar solucions a les noves necessitats, des de Camp de Túria necessitem noves infraestructures i noves respostes que acaben amb els problemes de mobilitat que es viuen a la comarca. Es tracta d’oferir la comarca a estudis i projectes que vulguen implantar les seues idees en un territori vertebrador compromès amb l’Agenda 2030.

Posar a Camp de Túria en el mapa perquè siga banc de proves, on poder conèixer, estudiar i donar resposta a les necessitats de la ciutadania. Una mobilitat en un territori intel·ligent basada en el respecte al medi ambient, amb base tecnològica, estructurada i estratègica.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia