El passat dimecres, 14 de setembre, van donar inici els actes de la festivitat en honor al Santíssim Crist, organitzats des de fa uns anys per la parròquia de l’església La Puríssima i els portadors del Crist amb la col·laboració de la Colla de Campaners de Bétera. Cal recordar que al voltant de l’any 2020 es va formalitzar com a tal el grup de portadors.

Després de la missa, al voltant de les 19.40 hores, la imatge del Crist va eixir en processó des de l’Ermita fins a l’església de la Puríssima, passant també per l’església del Desemparats i fent ací una parada especial. Durant la baixada del Crist, es van dur a terme tots els tocs de campana pertinents, tant en l’ermita, en el Desemparats com en la Puríssima.

Així mateix, els portadors del Crist també van realitzar diferents espectacles de focs: primer a l’eixida de l’ermita, després a l’església dels Desemparats i després en arribar a la plaça de l’església.

El 15, 16 i 17 de setembre va ser el moment per al Sant Triduo. Així mateix, el dissabte 17 de setembre, a les 13.30 hores, es duia a terme la tradicional mascletada “bombardeig” a l’Albereda. Aquest citat bombardeig es va recuperar l’any passat per part dels portadors del Crist.

A continuació, oferim unes imatges de l bombardeig. Seguidament, compartim també un vídeo del citat bombardeig.

  • Imatges del bombrdeig del Santíssim Crist de la Protecció:
  • Vídeo del bombrdeig del Santíssim Crist de la Protecció:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia