Si la setmana passada va ser el torn per a la Falla Gran Via del Sud, quan resten 6 mesos per a tornar a viure les Falles del 2023, aquest passat dissabte 17 de setembre va ser el torn per a la celebració del Mig Any de la Falla Gran Via de l’Est.

Així, la comissió on predomina el verd va començar la jornada a partir de les 17.00 hores preparant tots els jocs populars fins les 20.30 hores. Dins d’aquests jocs populars va haver-hi partides de truc, parxís i continental. A més a més, també es va preparar una màquina de cotó de sucre, porteria inflable, 3 en ratlla gegant i minigolf per a divertir-se grans i menuts.

De 21.30 a 23.00 hores, les falleres i fallers van tindre un sopar a càrrec de la falla. Per a finalitzar la celebració, de 00.00 a 03.30 hores es va dur a terme una discomòbil.

A continuació, oferim unes imatges de la jornada. Seguidament, compartim també un vídeo.

  • Imatges del mig any a la Falla Gran Via de l’Est:
  • Vídeo del mig any a la Falla Gran Via de l’Est:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia