Bétera acollirà aquest pròxim cap de setmana el V Festival d’Arts Escèniques. Aquest esdeveniment comptarà amb activitats gratuïtes per a tots els públics.
Des de la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera s’ha posat en marxa aquest gran festival que delectarà a xicotets i majors amb diferents espectacles.
L’esdeveniment donarà el seu tret d’eixida aquest pròxim divendres, 23 de setembre, i finalitzarà este pròxim diumenge 25 de setembre.
El festival es durà a terme en diferents punts del municipi i els assistents tindran l’oportunitat de gaudir de música en directe, teatre i humor.
En primer lloc, el divendres 23 de setembre, els encarregats d’encetar aquest edició serà The Clownpany Alehop al passeig de l’Albereda de Bétera. El seu espectacle donarà inici a les 20.00 hores.
Dissabte 24 de setembre, a les 18.00 hores, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà la representació teatral de la companyia Amimic Teatre, “Somnis”.
 A les 22.30 hores, serà el torn per al Jazz Soul de “Aretha y los Franklin” en la Plaça Verdún de Torre en Conill.
El diumenge 25 de setembre, la jornada donarà inici amb “Un mundo en apuros” de la mà de les titelles de l’agrupació Amimic Teatre. Finalment, a les 19.00 hores, l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà l’últim acte d’aquesta edició del Festival d’Arts Escèniques. Es tracta de “Tu gran banda sonora” de Alberto de Paz.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia