El mundial se celebrarà en Riccione (Itàlia) del 27 de setembre al 2 d’octubre

La socorrista del Club Natació SOS Bétera, Lola Caballero Fuset, participarà amb la Selecció Espanyola en el pròxim Campionat del Món de Salvament i Socorrisme absolut i júnior, que se celebrarà del 27 de setembre al 2 d’octubre en Riccione (Itàlia).
Lola Caballero, que s’ha incorporat a la disciplina nacional aquest dimarts, ha viatjat fins a la seu dels jocs mundials per a poder entrenar en piscina, tant descoberta com en la seu de les proves oficials, com en platja, a més de desenvolupar sessions tècnic-esportives i de coaching.

Abans de la seua partida, el Club ha volgut desitjar-li sort i donar-li tota l’energia possible per a la seua participació, per la qual cosa ahir els membres de les totes les categories, representades pel president Miguel Sinisterra, li van fer lliurament d’una samarreta especial i un detall.

L’expedició espanyola compta amb 24 nadadors i nadadores i estan dirigits pel seleccionador nacional, José Miguel Rodríguez Ferrero. En l’anterior Mundial, celebrat a Adelaide (Austràlia), Espanya va aconseguir deu medalles.

Des del Club SOS Bétera estan orgullosos de la seua nadadora, que ja va participar en l’Europeu l’any passat, i li desitgen que gaudi molt tota aquesta experiència. Així també, desitgen tota la sort a la seleccions júnior i absoluta, perquè es repetisquen i s’amplien els èxits d’anys anteriors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia